Yritys

Tämä on Asianajotoimisto Forte

Toimistomme sijaitsee Savon ja Kuopion ytimessä kauppatorin laidalla kauppakeskus Vihtorin ylimmässä kerroksessa. Käynti toimistollemme onnistuu suoraan torinaluspysäköinnistä hisseillä ja edelleen kauppatorilta kauppakeskus Vihtorin pääovista tai vaihtoehtoisesti rakennuksen A-portaasta hissillä viidenteen kerrokseen.

Asianajotoimisto Forte on perustettu vuonna 2017 jatkamaan vuonna 2005 perustetun Asianajotoimisto Hyvärinen & Pääkkö Oy:n toimintaa. Asianajaja Timo Pennanen on toiminut vuodesta 1992 lähtien asianajotehtävissä, viimeisimpänä Asianajotoimisto Karhinen & Pennanen Oy:n osakkaana vuodesta 2002 alkaen vuoteen 2019 saakka, jolloin hänet kutsuttiin Asianajotoimisto Forte Oy:n osakkaaksi.

Asianajaja Marja Pääkkö on toiminut asianajotehtävissä vuodesta 1997 lähtien ja vuodesta 2005 lähtien Asianajotoimisto Hyvärinen & Pääkkö Oy:ssä osakkaana. Asianajaja Roope Tsupari on toiminut asianajotehtävissä vuodesta 2015 lähtien ja vuodesta 2017 lähtien Asianajotoimisto Forte Oy:n osakkaana. Asianajaja Titta Tsupari on toiminut asianajotehtävissä vuodesta 2021 lähtien ja vuodesta 2023 lähtien Asianajotoimisto Forte Oy:n osakkaana.

Toimistomme asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Asianajaja on toiminnassaan velvollinen noudattamaan lakia ja hyvää asianajajatapaa.