Asianajotoimisto Forte

Kun sinä tarvitset apua, me olemme vahvoja.

Asianajotoimisto Forte

Täyden palvelun asianajotoimisto

Asianajotoimisto Forte on vahva tukipilarisi silloin, kun omat neuvot ja voimat eivät riitä. Olemme ammattilaisia, jotka tekevät työtään rohkean määrätietoisesti, tinkimättömällä laadulla ja kovin tavoittein. Olitpa yritys- tai yksityisasiakas, me haluamme, että voitat juttusi, saat käteesi aukottoman sopimuksen tai pääset asiassasi sinua tyydyttävään sovintoon.

Olemme moderni ja eteenpäin katsova toimisto, jolle asiantuntemus, luottamus ja turvallisuus ovat tärkeitä arvoja. Haluamme, että meistä välittyy tahto auttaa asiakasta konkreettisin keinoin tuomalla turvallisuutta asioiden hoitoon ja valitsemalla tiimistämme kuhunkin juttuun juuri oikean osaajan.

Kun sinä tarvitset apua, me olemme vahvoja.

Palvelumme

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa sinua!

Me haluamme olla luottamuksesi arvoinen yhteistyökumppani ja tarjota lakiasioiden asiantuntemustamme sinun tai yrityksesi käyttöön.

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Asianajaja Timo Pennanen on kutsuttu toimistomme uudeksi osakkaaksi

Asianajaja, varatuomari Timo Pennanen on aloittanut Asianajotoimisto Forte Oy:n (Asianajotoimisto Hyvärinen & Pääkkö Oy) osakkaana 12.08.2019. Pennanen on toiminut asianajotehtävissä Kuopiossa vuodesta 1993 lukien, ensin Asianajotoimist…

Lue lisää

Toimistomme asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Asianajaja on toiminnassaan velvollinen noudattamaan lakia ja hyvää asianajajatapaa.